Starship
Giveaway #CikMielaBukaKedai
Selasa, 5 Ogos 2014 6:55 PG 3 Atashinci(s)

Assalamualaikum semuaa wahai hamba-hamba ALLAH sekalian :) Hari ni tepat ke 9 Syawal, nabila nak join lagi satu segmen yg TIPTOP ! Jom kita beli belah secara online dan join segmen ni jugak . ^^ Dan juga boleh kita sama-sama mengeratkan sillaturahim  kan kan hee :) 

Ehem-2 , ni lah segmen nya . Jom nabila shared hadiah-2 , syarat , dan page fb shop nya. BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~


http://shalmilanadya.blogspot.com/
Hadiah:
1x Long dress
1 x Long Tee
1 x Toup RM10 
30 x mystery gift untuk 30 peserta pertama
Gambar hadiah: 




syarat-syarat yang terakhir yang nabila dah tunaikan ialah :




                                               https://www.facebook.com/ladyashops

Ok sampai sinilah coretan nabila untuk malam ni, nabila harap post nabila ni diterima olh sis ni . Aminn ~ .

AKU MENULIS KISAH IDOLA KU :)
Rabu, 23 Julai 2014 5:51 PG 0 Atashinci(s)

 Assalamualaikum semua . ^^ malam yg indah ni , nabila rasa nak kongsi  kisah idola nabila lah . . Siapa ek yg mnjadi Hot topik utk malam ni ek ? Meh ! teka hihi :D 

Hmm calon-calonnya ialah " - Saidina Ali bin Abi Talib- " . sedapkan nama ? Allahuakbar ! . 


                



              

                            


Ini biodata beliau dan pesanan beliau kepada umat MUHAMMAD  . Mulia sungguh hati dan sikap  beliau kan ? . Andai diberi peluang , nabila teringin berjumpa dgn beliau andai didalam mimpi . :') Hanya ALLAH sahaja yang tahu ... Mari kita tukar imej dan sikap kita  seperti SAIDINA ALI BIN ABI THALIB , agar kita dapat merasa nikmat diatas muka bumi ni dan kehidupan kita diredhai oleh ALLAH . Aminn ..

#night #cry #hmm
Selasa, 22 Julai 2014 9:29 PG 0 Atashinci(s)





 "Apabila kita telah berjumpa dengan seseorang yang kita sayang, janganlah kita hendak mencari lagi yang lebih baik daripada itu. Kita patut hargai orang yang berada di depan kita sebaik-baiknya. Janganlah kita menoleh ke belakang lagi kerana yang berlaku tetap dah berlaku. Dan semoga yang berlalu tidak lagi berulang. Jika kita berselisih faham dengan orang yang kita sayang itu, kita boleh perbetulkan keadaan dan cuba teruskan perhubungan tersebut walaupun banyak perkara yang menggugat perhubungan tersebut. Dan ingatlah orang yang kita sayang itulah kita jumpa paling cantik dan paling baik pada MULAnya walaupun nak ikutkan banyak lagi yang cantik dan baik seperti rumput tadi. KECUALILAH jika perhubungan tersebut tak boleh diselamatkan lagi, maka barulah kita mulakan sekali lagi. Maka sayangilah orang yang berada di depan kita dengan tulus dan ikhlas. "

" Segmen Birthday Dan Nak Kad Raya By RA "
7:30 PG 1 Atashinci(s)


Assalamualaikum semuaa ^^ , hari ni nabila nak join segmen Sis cantik ni lah , bukan apa dah lama ta dapat kad raya ni . Haish mudah mudahan sis Terpandanglah cerita nabila ni hehe :D . Semua dah tahu kan apa segmen yg nabila join kan kan ^^  Taraa ! tngok banner  kat bawah tu .. ;)



Haa ! segmen nilah nabila tgh mencuba nasib huhu .. Ok sebelum nabila nak wish panjang-panjang kat sis ni , kepada kwn-2 blog nabila , Jomlah join segmen ni ^^ Best tau dan mudah :) 

Korang pun tahukan sekarang ni dah jarang orang post-2 kad raya kan ? Yelah zaman IT kan ><. Tapi kalau nabila lah , nabila suka tau post-2 kad raya ni , teringt pulk zaman kecik-kecik . Pergi je kedai , nabila paksa umi beli kad raya banyak-2 , nak bagi kat kawan-2 . Pastu suruh diorang balas balik . Siap berpantun pantun kot ~ hihi . Rinduuu sangat  ;') Andai nabila dapat kad raya dari sis cantik ni , rasa-rasanya mahu meletop rumah tu dengar nabila jerittttttt hihi :D mudah-mudahan . Aminn ~ 

Ok sebelum nabila lupa , nabila nak wish birthday kat sis ni , tapi dah terlambatlah pulk :( Takpakan sis ? hihi Lagipun nabila ada something nak bagi kat sis ni . Ehem ehem !

Taraaa !! :D 

Mixed Tone Rose Wedding Cake.

" Selamat Ulang Tahun Sis "

" Nabila doakan sis dipanjangkan umur , rezeki dan semoga ulang tahun kali ni diredhai oleh ALLAH "

" Aminnnn : D "

 . 








#NIGHT #LOVE #MUAHH
Isnin, 21 Julai 2014 6:05 PG 0 Atashinci(s)

        FRIENDS LIKE A STAR !! :")



CIKGU ASZ, I LOVE YOU MORE THAN YOU KNOW :*


Label:


Hanya mengharap redha Ilahi terus bertaut :')
12:45 PG 0 Atashinci(s)

Assalamualaikum semuaa :') Sihat ? Nabila alhamdulilah .. Hm hari ni entah tiba-2 terdetik nak cerita pasal arwah ibu cinta hati nabila :'D .

Tengahari tadi , nabila on twitter, tgh khusyuk-2 baca post kawan-2 twitt . Tiba-2 1 post yang nabila rasa 
" :o  " . Huhh ! apa lagi , terus ambik fon lah !. Tapiiii :( kami semalam ada salah faham , so nabila batal jelah niat nak wish kat dia .. sedih kan ? hmm Alaa takpa ,  nabila pun dh luahkan kat blog kesayangan nabila ni .. Sama jelahkan ? :')




Innalillahi wainna ilahi rajiun. Ajal, bukan boleh diganjak awal sedetik atau lewat sedetik. Tiba detiknya, berpisahlah jasad dan roh pergi menghadap Ilahi. :(

 Walaupun nabila tak pernah berjumpa dgn arwah makcik , tapi 2 tahun nabila berkawan dgn mirul , nabila yakin makcik didik mirul dgn penuh kasih syg kan ? :') nabila dapat rasakan bila dia cuba sampaikan kat nabila :')

 Nabila cuma mmpu tawakal dan doa , semoga nabla dapat jaga mirul mcm mana mirul pernah cerita, makcik mnjaga dia wktu kecik-2 dulu . Sepanjang 2 tahun nabila kenal famly arwah makcik, alhamdulilah perasaan syg nabila kpda fmly nabila sama syg nabila dgn keluarga makcik. Nabila harap ukhwah yg terjalin ni akn berkekalan . ^-^

Kini cukup 5 tahun  makcik tingglkn kami semua . Semoga roh arwah makcik sentiasa dalam rahmat Ilahi dan ditempatkan bersama-2 orang yang berimann. AMINN 

 AL- FATIHAH ~


 

Label:


GiveAway Ramadhan Syawal by Jaja Sutera :D
Isnin, 7 Julai 2014 7:50 PTG 0 Atashinci(s)

                           

                        http://jajasutera.blogspot.com/ -



HAI & ASSALAMUALAIKUM SEMUA :D

Hari ni nabila nak shared story contest yang nabila baru join ni . Contest ni seperti dlm banner di atas tu . hee :D Contest ni dari kakak Jaja Sutera . *Comel kot orangnya ! ~ :P hihi so bagi yang nak join, korang boleh terus ke blog kakak Jaja ni, links dia ada kat bawah banner tu ^^ . Alaa syarat dia simple je . InsyaALLAH korang bolh buat punya. Peace !. Moh gempur ! gempur ! kat blog kakak jaja ni **' . So secara rasminya nabila dah join contest ni !! Yeayy !. Semoga dipermudahkan urusan nabila . Amin Ya Rabb ;) . Sampai sini jelah ek , semoga kita berjumpa lagi . Assalamualaikum ! ;)

Label:


SOME WORDS!


Hai!Welcome to my blog :) You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call my Superman kill you ! :P
Diary About Link Stuff

Shoutbox
Sharing is caring

Rewind



Credits


Edited: Miss Nabila