Starship
" Segmen Birthday Dan Nak Kad Raya By RA "
Selasa, 22 Julai 2014 7:30 PG 1 Atashinci(s)


Assalamualaikum semuaa ^^ , hari ni nabila nak join segmen Sis cantik ni lah , bukan apa dah lama ta dapat kad raya ni . Haish mudah mudahan sis Terpandanglah cerita nabila ni hehe :D . Semua dah tahu kan apa segmen yg nabila join kan kan ^^  Taraa ! tngok banner  kat bawah tu .. ;)



Haa ! segmen nilah nabila tgh mencuba nasib huhu .. Ok sebelum nabila nak wish panjang-panjang kat sis ni , kepada kwn-2 blog nabila , Jomlah join segmen ni ^^ Best tau dan mudah :) 

Korang pun tahukan sekarang ni dah jarang orang post-2 kad raya kan ? Yelah zaman IT kan ><. Tapi kalau nabila lah , nabila suka tau post-2 kad raya ni , teringt pulk zaman kecik-kecik . Pergi je kedai , nabila paksa umi beli kad raya banyak-2 , nak bagi kat kawan-2 . Pastu suruh diorang balas balik . Siap berpantun pantun kot ~ hihi . Rinduuu sangat  ;') Andai nabila dapat kad raya dari sis cantik ni , rasa-rasanya mahu meletop rumah tu dengar nabila jerittttttt hihi :D mudah-mudahan . Aminn ~ 

Ok sebelum nabila lupa , nabila nak wish birthday kat sis ni , tapi dah terlambatlah pulk :( Takpakan sis ? hihi Lagipun nabila ada something nak bagi kat sis ni . Ehem ehem !

Taraaa !! :D 

Mixed Tone Rose Wedding Cake.

" Selamat Ulang Tahun Sis "

" Nabila doakan sis dipanjangkan umur , rezeki dan semoga ulang tahun kali ni diredhai oleh ALLAH "

" Aminnnn : D "

 . 








SOME WORDS!


Hai!Welcome to my blog :) You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call my Superman kill you ! :P
Diary About Link Stuff

Shoutbox
Sharing is caring

Rewind



Credits


Edited: Miss Nabila