Starship
Giveaway #CikMielaBukaKedai
Selasa, 5 Ogos 2014 6:55 PG 3 Atashinci(s)

Assalamualaikum semuaa wahai hamba-hamba ALLAH sekalian :) Hari ni tepat ke 9 Syawal, nabila nak join lagi satu segmen yg TIPTOP ! Jom kita beli belah secara online dan join segmen ni jugak . ^^ Dan juga boleh kita sama-sama mengeratkan sillaturahim  kan kan hee :) 

Ehem-2 , ni lah segmen nya . Jom nabila shared hadiah-2 , syarat , dan page fb shop nya. BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~


http://shalmilanadya.blogspot.com/
Hadiah:
1x Long dress
1 x Long Tee
1 x Toup RM10 
30 x mystery gift untuk 30 peserta pertama
Gambar hadiah: 




syarat-syarat yang terakhir yang nabila dah tunaikan ialah :




                                               https://www.facebook.com/ladyashops

Ok sampai sinilah coretan nabila untuk malam ni, nabila harap post nabila ni diterima olh sis ni . Aminn ~ .

SOME WORDS!


Hai!Welcome to my blog :) You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call my Superman kill you ! :P
Diary About Link Stuff

Shoutbox
Sharing is caring

Rewind



Credits


Edited: Miss Nabila