Starship
Ketua medik ? :O
Ahad, 6 Julai 2014 9:55 PG 0 Atashinci(s)

Taraa ! ni last one yg buat permintaan hee :) so korg dh bacakan kepala tajuk tu ? apa ? apa ?

" Ketuaa medikk " Eh ! sapa lah kan ? ok ! mari nabila kenalkan sahabat baru nabila , tapi sebelum tu jom cuci mata dulu hihi ..

                          

Nama diberi : Ibrahim ^_^

Ehem-2! sebelum nak start story nak cakap something ni ! '' For you IBRAHIM A.K.A GENDUT !, coml lah kucing tu tapi lagi cute gambar A Y A M ! he he he " :p

Sory-2 termerepek pulk mlm mlm ni ^_^ . Ok, first meet kami kat mana lagi kat PLKN la , tapi kami rapat hmm wktu War dance :) Dari situlah kami mula rapat dan every story kami akn shared together ;) Ibrahim ni , nabila dah anggap mcm seorng abg yg jaga seorng adik yg kuat nngis hihi *terasa pulk *

Dia mmg dpt 100% klau jadi seorng abg . Happy kwn dgn dia :) thanks to ALLAH bring him to ours . Kami ( UNTA,PIJAT,LALAT,PANDA) mmg rapat dgn dia. Yelah org baik mestilah nak bersahabat kan ? Jadi buat apa lepaskn ukhawah ni kan :) so kepada awk ibrahim , nabila nk ucpkn terima kasih sbb selama ni sudi jadi temn dgr, nasiht utk nabila . Hope persahabatn kita akn kekal until jannah ^^ Stdy hard ! dan lps dpt keja , jgn lupa belanja nabila ok ? :) dan nabila harap 1 day  kita akn berjumpa lagi .. :D 


                           


Label:


SOME WORDS!


Hai!Welcome to my blog :) You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call my Superman kill you ! :P
Diary About Link Stuff

Shoutbox
Sharing is caring

Rewind



Credits


Edited: Miss Nabila