Starship
S e p e t o.O'
Ahad, 6 Julai 2014 9:26 PG 0 Atashinci(s)

Ok , kita masih di bwh tajuk s a h a b a t ^_^ *cewahh ! 

Yang ni pulk hmm S E P E T !! hihi :D 
Nama diberi keyrool arezim a.k.a S E P E T == 

ok , sebelum nak G O S I P psl senget ni . Moh ! Tgk gmbr dulu :)

                       

1 pun dah cukup kan :P heee . Nabila panggil dia AJIM , SEPET, SENGET , mcm-2 la . ^^ nakal org nya . Ada je dia nak usik nabila . Ayat dia yg paling nabila geram bila dia sebut " AM AM AM " oh Men ! TTS jgk krg :/

First meet kiteorg hmm waktu bila ek ? rasanya waktu first nak dtg PLKN AUSS tu kot --' tp  kami mula rapat pada waktu kelas :D Dalam kelas memang dia ta bolh bela . Hobi utama dia mengusik orng . ta tahulah bila hang nak insaf sepet :P Apapun dia mmg Cool, sporting,gila-2,happy, . Best kawan dgn dia , bnyk story jgk dpat bila otp dgn dia hihi . Biasalah bila Raja gosip bergabung dgn Puteri gosip mmg habislah ! ^_^

Si Ajim ni kat Plkn auss tu mmg HOT ! mana shja dia pergi ada je wirawati akn sebuk "laa ! apek lah " ? week ! rasa nak muntah hijau je :O hoho ~ So korg pun dah tahu tntng dia ni kan so kepada sesiapa yg nk adjust dia pleaseee :D pm nabila :P *gurau gurau ^^ 

Apapun , nabila harap persahabatn kita, senget takkn terpisah :) hope senget berjaya dunia akhirat ^^ . Nabila always pray for you dude ! :D Sory sbb selama ni klau kamu ajak tngkap pic mesti ta sempat hmm takpa ada rezeki kita take pic ok ? :)

Ok ! ni last pic dia yg diambik tnpa izin hihi *mintk izin ek sepet *

                            

Label:


SOME WORDS!


Hai!Welcome to my blog :) You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call my Superman kill you ! :P
Diary About Link Stuff

Shoutbox
Sharing is caring

Rewind



Credits


Edited: Miss Nabila