Starship
F R I E N D S ;D
Ahad, 6 Julai 2014 8:41 PG 0 Atashinci(s)

Haiiiiiiiiiiii ! fashion in my soul ☮ | via Tumblr 

Alaa relax la , sblm nak Gosip mestilah kena HAPPY .. Yeahh ! Smileeeeeeeeee :) 

Ok , mlm ni nabila nak cite pasal seseorng , Dia ni dah start sentap yelah ! dia ingt nabila dah lupakan dia ^^ Oh grandmother!! agaklahh nk lupakn seseorang yg brgelar sahabat :)

                           heart

Nama diberi : Tasha a.k.a PUTERI GELAK ^^


                                                

See ! ni lah pemilik nama PUTERI GELAK ^_^ hihi . Ok dia ni nabila kenal dari sekolah, kelas pun sama . Dan kami waktu subject agama , Apa lagi ,  bukk open table hoho ~ Gosip gosip and gosip ~ Ala kami gosip pun ta berkaitan sapa-2 kecuali org tu buat hati kecil kami TERguris MEMANG ! kertas ta cukup la cite psl org tu hihi :D

Tasha ni 1 je nabila happy kawan dgn dia , dia jenis ta lupa kawan dan 1 more thing ! psl makanan memang ta kedekut :D like it ! ^^ 

Tp dia ni ada jugk masalah jgk nak tahu apa ? dia dgn SIR RAJ mmg ta bolh dekat . ALLAH ! ada je yg digaduhkan smpai rasa kan bgs kalau nabila org jbtn agama, nabila kawin kan terus heee :D Apapun 2 dua cinta hati ni , nabila syg . Bnyak jasa yg diorg bagi . thanks sahabat ! thanks sir <3 

Ok last ! utk kamu tasha , kamu dah jadi sebahagian dlm life aku , inshaaALLAH , kita tak akn terpisah . Aku masih ingt moments kita wktu sekolah dulu . Ohh ~ bnyk sgt :') aku sayang hang dunia akhirat . Hope hang berjaya dan persahabatan kita kekal smpai ke jannah ^_^ Terima kasih sbb bnyk tlg aku . terima kasih lgi sekali :( :'D

                            😍 

                             Best friend!

Label:


SOME WORDS!


Hai!Welcome to my blog :) You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call my Superman kill you ! :P
Diary About Link Stuff

Shoutbox
Sharing is caring

Rewind



Credits


Edited: Miss Nabila