Starship
Last episode : Riang Ria di PLKN (=
Ahad, 6 Julai 2014 7:57 PG 0 Atashinci(s)


Nah ! tgok dulu gambar-2 ni baru ada felling nak baca :P

Flying Fox   MEMORI KUMPULAN 1 SIRI 8/2011 KEM PLKN BUMIMAS SIBU

Ok setakat ni jelah gmbr yg ada utk aktiviti fizikal :)
Apa yg nabila dapat of course semangat tu kena ada ,klau kita cepat Gelabah mmg ta menjadi apa-2 aktiviti yg dibuat :)
Korang nak tahu tak ? waktu AKTIVITI MENEMBAK kan ,nabila MC waktu askar-2 tu ajar cara nak pegang senapang , cara nak baring semua so waktu betul-2 menembaknya memang mcm org ddk dlm hutan yg langsung basic ta tahu . huhu --' segan kot waktu tu ! tapi selamatlah askar perempuan tu ajar mcm mana nak tembak . alhamdulilah , nabila dpt 42% markah hihi ^^

Hmm, seriusly sebenarnya bnyk lagi aktiviti yg best smpai ta cukup jari nak taip hihi ^^ so conclusion utk perkhidmatan kat PLKN ni mmg AUSS (= So kpda pelatih utk 2015 atau next next next year akn dtg Goodluck and Enjoy ^^

                             (2) Tumblr


                                                        TAMATTTTTTTTTTTTTTTTTTT ~
                   

Label:


SOME WORDS!


Hai!Welcome to my blog :) You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call my Superman kill you ! :P
Diary About Link Stuff

Shoutbox
Sharing is caring

Rewind



Credits


Edited: Miss Nabila