Starship
Episode 2 : Ehhh ! betul ke ni ??
Jumaat, 4 Julai 2014 1:53 PG 0 Atashinci(s)



                                                     

Eh ! asal semua terkejut ni ? tak percaya kannn ?? ==' Nabila lagi tak percaya yg nabila bolh terpilih jadi KETUA KOMPENI BRAVO huhu . Tapi terpksa jugk terima hakikat sbb semua tu perancangan ALLAH kan ? ada hikmah ^_^

                               


Lepas shja nabila dilantik jadi ketua , mcm-2 dugaan nabila terpaksa tanggung yg selama ni nabila tak pernh rasa even pernah jadi ketua KOPERASI kat sekolh dulu tp ta seteruk dugaan ini :') hmm..  Hanya ALLAH je tahu ....

Tapi nabila kuat OK :P nak tahu sbb apa nabila jadi sekuat itu masa kat KEM ?? sebab nabila ditakdirkan berjumpa dengan insan yg selalu bagi Semangat , Motivasi .. Nak tahu tak sapa ? Ini lah insannya selain dari family dan sahabat haiwan Desa rimba ..

Insan-2 nya adlh Cikgu ASZ, Cikgu Adda , Cikgu Jem a.k.a Abh , Cikgu Ismail ,Cikgu siti dan akhir sekali Cikgu Datul, Cikgu ghazein :) Diorglah kat sana mnjdi ayah , mommy, abang dan kakak .. :') Terima kasih cikgu sebb selama 3 bulan , ckgu bnyk bagi sy semangat smpai ke langit :'D

Korang mesti pelik kan apa yg jadi kat nabila smpai DOWN sgt ni ??

Ta de apa pun , cuma korg pun semua tahu klau kita dah pegang AMANAH jadi ketua of courselah ! ada yg ta bolh masuk dgn kita lagi-2 sebaya tp ta semua lah ^^* Dan pernah 1 hari ,ada something yg terjadi , nabila & ain baca yassin smpai nangis-2 *OHH! malu je ><! . First time tau nabila smpai TERnangis . huhu :( Waktu tu nabila cuma bergantung padaNYA shja . Yelah ! kita akn jadi lemah lagi-2 kawan kita pun bersama merealisasikan impian musuh kita . hmm tapi takpa , nabila doakn kawan nabila tu akn bahgia dunia akhirat . Amin :'D

Apapun , nabila pun dh pencen pun jadi ketua.  Alhamdulilah ,dapatlah tmbah-2 sijil hewhew . ^^

Eh-2! asal mood sedih pulk ni . Nah ! baca status cikgu ADDA yg sampai rentunglah semangat nabila :) Taraa :D *baca smbil dgr lagu sedih Sah! masuk ke dlm otak , terus masuk ke hati :P

pembakar semangat yeah ! 
Jika ada orang bicara mengenai kita di belakang, itu adalah tanda bahwa kita sudah berada di DEPAN
Saat orang bicara merendahkan diri kita, itu adalah tanda bahwa kita sudah berada di tempat yang LEBIH TINGGI.
Saat orang bicara dengan nada iri mengenai kita, itu adalah tanda bahwa kita sudah jauh LEBIH BAIK dari mereka.
Saat orang bicara buruk mengenai kita, padahal kita tidak pernah mengusik kehidupan mereka, itu adalah tanda bahwa kehidupan kita sebenarnya LEBIH INDAH dari mereka.
Payung memang tidak dapat menghentikan hujan, namun payung dapat membuat kita berjalan menembus hujan untuk mencapai tujuan...

Label:


SOME WORDS!


Hai!Welcome to my blog :) You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call my Superman kill you ! :P
Diary About Link Stuff

Shoutbox
Sharing is caring

Rewind



Credits


Edited: Miss Nabila