Starship
Oh PLKN ? EPISODE YG 1 O.o''
Khamis, 3 Julai 2014 10:44 PG 0 Atashinci(s)


                            


                          


           
Tepat pada tarikh 16 hb , bermula lah kehidupan baru nabila yg selama ni 24 hour dgn family  tapi bila melangkah kat ALAM baru ni SERIUS ! mmg tak bolh ikut . :/ Senang cakap setiap malam mesti NANGISSSSSSSSS NANGISSS DAN MENANGISSS ... --'

Tapi ??


Lepas 3 minggu hidup kat sana selepas siang malam menangis akhirnya bertukar Happy :D alaa ! mcm pelangi ^^ hihi . Semuanya berakhir dsbbkn nabila ditakdirkn berjumpa dgn insan yg dinamakan Sahabat :') Kami diberi gelaran haiwan RIMBA hahaha :D Sat naa ! nk story pasl geng haiwan rimbaa ni . Baca ok !


Cinta hati yg 1 : Nama diberi INTAN SURAYA HANI @ UNTA. Dia ni wktu first nabila jmpe dia fuhh ! Walaweh ! Sombong gila ==' rasa nak muntah hijau je :P Tapi itulah org kata " TA KENAL MAKA TA CINTA " *cehh! jiwang pulk mlm-2 ni .. ^_^ tapi lepas usya gaya dia barulah thu dia ni nmpk macam lelaki tapi hati dia selembut seorg perempuan hahaha straight cakap wktu nabila sakit , dia lah yg paling susah hati Jujur! wktu tu rasa TERHARUUU tahap dewa . Tocey-2 untuk segalanya SAHABAT ;')


Cinta hati yg 2 : Nama diberi ANASTASIA AQILAH @ LALAT . Ok tentang dia ni pulak fuhh ! nmpk je kecik tapi kecik kecik dia kalau berleter habislah kami berempat . huhu --'. Anas ni dia tido sebelah katil nabila so kami ni selalu lah share love story kami wktu-2 malam hihi . :D Dia cakap nabila ni jenis semua kenal org .  Yelah ! mana tak, dia cakap macam tu , kawan dan DATUK FARIZ kesayangn dia pun nabila blh kenal awal dari dia hee :D So kesimpulan dlm hal dia ni nabila blh ckp "dunia ni  kecik je anaz,  sekecil badan kamu " hahaha :D . Dan moments yg menarik psl kami ni , wktu nak bersiap prgi kelas mesti kami akn bergaduh dulu ! Nak tahu sbb ap ? bedak yg nabila pakai msti berterabur kat katil dia hihi c:  So jgn slhkn kita pulk dah ANGIN yg tiup nk buat mcm mana kan . Peace ;) Tapi dialah cinta hati yg ke2 utk nabila . Tocey-2 utk segalanya Sahabat :')


Cinta hati yg 3 : Nama diberi FAEZAH HILMI @ PIJAT . Kisah pijat ni pulk entah mmg ta bolh taip lawak gila :DD . Dia wktu first day msuk plkn tiba-2 terus serbu nabila dan intan , Sumpah ! cara dia sembang mengalahkan kenal BERJUTA JUTA tahun hahaha . *muka hang wktu tu ta bolh bela pijat hihi :P * . Tapi dia lah yg paling awal tingglkn kami :( Serius ! wktu tu kami ber4 dah hilng kekuatan lgi nk hidup kat plkn tu . hmm . Pijat dia dapat pengecualian. Tapi kami ta terus berpisah . wktu nabila sedih dia psti ada dgn lawak dia , cara dia dan yg paling pnting dia penyiasat yg paling TIP TOP <3 Tocey-2 utk segalanya Sahabat :')


Cinta hati yg terakhir : Nama diberi NURUL ATIRAH @ PANDA . Tirah ni org yg first nabila tegur tapi tegur biasa-2 je tapi ta sangka kami akn serapat ni . Dia ada kembar dan paling penting dia ni lagi garang dari kembar dia :/ I like it ^^ kat plkn dia lah paling HOT ! yelah YB katakan hihi ;) Dia ni pun mcm kish nabila masa kt PLKN selalu ditindas hmm . tapi kami ta goyang pun . Bak kata CIKGU-2 kat sana " diorg jeles dgn kamu tu " hee :D . Atirah ni dia selalu kena kan nabila , dtg melawat tpi senyap-2 Serius ! rasa nak ketuk je time tu tapi dh sayang kan :') Jadi si Panda ni lah cinta hati nabila yg terakhir :)


Nabila harap sgt persahabatan kami kekal seperti BULAN DAN BINTANG <3 yg tak akn terpisah walau apapun yg terjadi . Terima kasih sbb selama ni bnyk tlg nabila , wktu susah dan senang . Apapun kita haiwan-2 Rimba yg paling TIP TOP smpai bila-2 :D




                                    
                                       * PANDA , AYAM , LALAT , UNTA *

                                                  
                                                         * PIJAT *

http://www.youtube.com/watch?v=kWnQ-n_I9Xg

Label:


SOME WORDS!


Hai!Welcome to my blog :) You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call my Superman kill you ! :P
Diary About Link Stuff

Shoutbox
Sharing is caring

Rewind



Credits


Edited: Miss Nabila