Starship
Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My :D
Isnin, 7 Julai 2014 6:29 PG 0 Atashinci(s)

     

Assalamualaikum semua :D wow ! mesti terkejut kan , asal tiba-2 nabila letak banner dari http://www.nile.com.my/page.php?cd=76  kan ? laa asalkan ? awatnya ? :O relax-2 , nabila letak banner ni sbb nabila join contest seperti tajuk diatas tu :D 

Korang tahu kan Nile.com ni apa ? Ok, takpa bgi nabila terangkan dulu :) Bagi yang belum prepare untuk raya nnti , moh kita serbu Nile.com ni . Nile.com ni dia merupakn shopping online MALAYSIA yang menjual  baju muslimah , pakaian , kasut , beg , barang2 gym , buku , kelengkapan rumah/dapur dan sebagainya akan mengadakan giveaway bagi Hari Raya AidilFitri ini .   So mudahlah bagi kakak, umi, yg berkrja . beli online je . Jimat minyak dan pling penting tak yah tunggu trafik light hihi ^_^


Ok kita pergi ke topik utama nabila (= Andai nabila ada rezeki menang contest ni , benda utama sekali ofcourse la nak belanja family makan-2 bila musim raya nanti ;D Yg kedua , andai ada rezeki nabila nak sedekah kuih-2 raya dekat rumah anak yatim kuala kangsar . Mesti diorang happy kan ? ;D Bak orang tua-2 kata , bila orang lain gembira dgn apa kita buat , mesti allah akan beri balasannya ta didunia tp di akhirat :') 

Dan yg terakhir , andai nabila menang nabila nak beli ni . Taraa :)


Comel ta ? harga pun murah hihi Jimat duit nabila ^_^ Ni nabila nak borong dekat NICE.COM laaa :) pusat servis online shopping di MALAYSIA yg murah . <3 So nabila rasa korang pun dah tahu apa yg nabila akan buat dgn duit tu kan ? doakan nabila , hope nabila berjaya ^_^ aminn ~




Label:


SOME WORDS!


Hai!Welcome to my blog :) You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call my Superman kill you ! :P
Diary About Link Stuff

Shoutbox
Sharing is caring

Rewind



Credits


Edited: Miss Nabila