Starship
Take my love (=
Ahad, 6 Julai 2014 11:44 PTG 0 Atashinci(s)

Hai ! ptg ni nabila nak story memory yang TERINDAH yang nabila tak akan lupa sampai bila-2 . Apa orang dulu-2 cakap ek ? ohh ! " FIRST LOVE "  :) 

Dipersembahkan : 1 2 3 STARTTTTTTTTT :D

............................................................................................................................................................


First meet kami kat kantin sekolah , Dia keja sementara sebelum dpt stdy kat Poli kt kantin sekolah nabila . So wktu tu kami just kenal sebagai 
" abang kantin " dan " pelajar sekolah yg nerd" :P 



 Kat sekolah nabila tak prnh sembang tapi kami mula kenal kat dlm muka buku ^_^ Dari situ kami mula shared story macam seorg kawan . 

Tapi tak sangka tepat 19/04/2012 , kami jadi lebih dari seorg kawan hihi . ^^ bnyklah episode-2 kisah kami ni , bnyk musim .. MUSIM BUNGA, MUSIM PANAS, MUSIM SEJUK :D tapi alhamdulilah sampai sekarang kami masih berkawan . Walaupun dia  kadang-2 susah nabila nak paham tapi dia lebih paham nabila. Tq my first love <3

Laa korang mesti nak cuci mata kan ? ok meh nabila sharedkan sekeping pic dia ^_^


                            

Nama diberi : MUHD AMIRUL BIN ARIFFIN 
BIODATA : - kuat merajuk 
                    - sweet
                    - Gegeh ! 
                    - anak kepada PAKCIK ARIFFIN 
                    - suka bershopping
                    - geli dengan CICAK :p
                    - suka makan
                    - Superman kepada PEMILIK BLOG CUFY ;) 
                    - Suka mengusik 
     
Lastly kami suka berperanggggggggggggggg ! hihi :D tapi masih boleh diselamatkan . i love you dear :D Hope kita kekal hingga ke jannah ^_^ thanks ..


                                      
               Love me until my heart stops




Label:


SOME WORDS!


Hai!Welcome to my blog :) You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call my Superman kill you ! :P
Diary About Link Stuff

Shoutbox
Sharing is caring

Rewind



Credits


Edited: Miss Nabila